15 Ağustos 2024 Perşembe

Dolce & Gabbana- Q Eau De Parfum Intense / 2024

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Bugünkü konumuz, Dolce & Gabbana- Q Eau De Parfum Intense isimli bayan parfümü olarak seçilmiştir. Şekerli, şuruplu, pudralı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay rayihalar sunuyor. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk, amber, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilebilir.

Üst- limon, yasemin, portakal,

Orta- siyah kiraz, kediotu,

Alt- amber, odunsu notalar.

Dolce & Gabbana- Q Eau De Parfum Intense isimli parfümün şipre tarzındaki açılışında, şekerli & şuruplu kırmızı meyveler ( kiraz, vişne, böğürtlen ) ve turunçgiller ( limon, portakal, mandalina ) vardır. Bunu yasemin, kediotu, sümbül ve mimoza gibi pudralı çiçeksi notalar takip etmiştir. Son bölümde ise, önce yapaylıktan başka hiçbir özelliği bulunmayan odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve misk sahne alacaktır. Ardından yapay şekerlilik veren amber- vanilya- misk troykası hissedilecektir. 

Dolce & Gabbana- Q Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun, etkili ve biraz da yapışkan bir fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesi gereklidir. Dört- beş fıs yeter. Genele yayılmış sıcaklık, şekerlilik, orta katmandaki pudralılık ve özellikle son bölümde artan yapaylık baz alındığında kalıcılık ve fark edilirlik değerlerinin çok artmış olmasını ve bunun da tene dengeli sıkılmasını zorunlu kılmasını anlayabiliyorum. Yoksa baş ağrıtabilecek bir parfümdür. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder