4 Temmuz 2017 Salı

Maison Francis Kurkdjian- Baccarat Rouge 540 EDP / 2015


























Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Maison Francis Kurkdjian- Fransız niş parfüm markasıdır. Bugün Maison Francis Kurkdjian- Baccarat Rouge 540 ismini taşıyan parfümü inceleyeceğiz. Sıcak, yumuşak, tatlı- şekerli ve bir nebze ferah aromaları var. Çiçeksi notalar, gurme notalar ve reçineler gibi genel koku nüansları bulunmakta. Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösteriliyor.

Üst- yasemin, safran,

Orta- amber ağacı, ambergis,

Alt- köknar reçinesi, sedir ağacı.

Maison Francis Kurkdjian- Baccarat Rouge 540- biraz baharatlı koyu bir safran vurgusuyla başlıyor. Bunu yeşil- bitkisel kokan yasemin takip ediyor. Çikolata- karamel tandansları, orta katmanı belirgin biçimde şekerli hale getiriyor. Son bölümde ise karamelize edilmiş reçineler var. Basit, sade ve minimalist bir koku karakteri yansıtmakta.

Maison Francis Kurkdjian- Baccarat Rouge 540 isimli parfüm baharatımsı çiçekler, yeşil kokan ferah çiçeksi notalar ve karamel tatlılığındaki gurme notaları ile katmanlar halinde sırasıyla tene yerleşiyor. Devamında hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Orta bölümde tatlılık yükselse de, rahatsız edici değil. Notalar dengeli ve uyumlu sayılır. Bu bakımdan günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacağı düşüncesindeyiz. Tene özgürce sıkılabilir. Fark edilirliği ilk anda yoğun ve güçlüdür. Sonradan tene oturunca yumuşar ve sakinleşir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık vermekte. Kalıcılık, gurme notaların etkisiyle artıyor ama burun ve zihin algısını yormuyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder