25 Mayıs 2018 Cuma

Christian Dior- Dior Homme Intense EDP / 2007



























Chrisitan Dior Dior Homme Intense EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Şimdi Christian Dior- Dior Homme Intense isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Çiçeksi notalar, vanilya, gurme notalar, meyveler ve odunsu notalar vurgulanmıştır. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, sabunsu ve kuru yapıdadır. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde gösteriliyor.

Notaları iris, vanilya, amber, sedir ağacı ve vetiver olarak açıklanmış.

Christian Dior- Dior Homme Intense- genelde iki farklı koku katmanı üzerine inşa edilmiş görünmektedir :

Çiçeksi katman, parfümün açılışında etkilidir. Pudralı ve sabunsu tonlarda baskın iris ve yasemin vardır. Çiçeksi notalar, yardımcı eleman konumundaki meyvelerle destekleniyor. Biraz asitli tonda kremsi mandalina ve bergamot baskındır. Şekerli armut da olabilir.

İkinci bölümde gurme katman devreye giriyor. Kuru kakao- çikolata sentezi seçiliyor. Pudralı deri vurgusu da burada güçlüdür. Arada kuru vetiver notası algılanır. Sonra gene şekerli vanilyayla gurme tarza döner. Son bölümde böyle tatlılık yükselir ve şekerli hissiyata kayar.

Bu iki katman, yavaş akışkanlıkla iki saat içinde tene yerleşiyor. Gurme notalarla tene yakın kalıyor.

Chrisitan Dior- Dior Homme Intense isimli parfümü teninize dengeli sıkmalısınız. Bunun başlıca iki nedeninden bahsedeceğim :

Birincisi, çok yoğun kremsi, pudralı ve sabunsu aromalar özellikle başlangıçta burun ve zihin algınızı zorlar. Makyaj malzemesi, ruj, allık ve fondöten kokuları etkilidir. Bu koku biçimini klasik bayan parfümlerinden zaten görüyoruz.

İkincisi, gurme katmanda, özellikle şekerli vanilya & tonka fasülyesi notası tatlılığı dengesiz hale getiriyor. Ayrıca pudralı deri notasına da dikkat ediniz.

Christian Dior- Dior Homme Intense- pudralı çiçeksi notalarla, ilk anda dışarıya karşı yoğun fark edilirlik yapmakta. Devamında tensel koku haline tahvil ediyor. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu etkilidir. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatleri için idealdir. Daha ziyade dış ortam kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerine uyum sağlar.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder