8 Eylül 2019 Pazar

Balenciaga- Florabotanica EDP / 2012


























Balenciaga- Florabotanica EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Balenciaga- İspanyol moda markasıdır. Cristobal Balenciaga Eizaguirre tarafından kurulmuştur. Balenciaga' nın tasarımları arasında tunik ve kombinezon kıyafetler ve kıyafet ve paltolardaki bel şeritleri önemlidir.

Bugün bu markanın bayan kokularından, Balenciaga- Florabotanica isimli parfümü değerlendireceğiz. Yeşil bitkiler, çiçeksi notalar, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Kremsi, tatlı, yumuşak, enerjik ve ferah esintiler yapmakta. Çiçeksi- yeşil grubunda gösteriliyor.

Flora : Çiçek. Botanik : Bitkileri inceleyen bilimsel alan.

Üstte nane, orta notada gül, karanfil, kenevir, altta vetiver ve amber notaları açıklanmış.

Balenciaga- Florabotanica- bir miktar sucul hissiyat veren ferah yeşil bitkiler, yapraklar ve çimenlerle başlıyor. Sonrasında koku karakteri belirginleşiyor ve mentollü nane ve kişniş seçiliyor. Bunu kremsi gül notası takip ediyor. Orta kısımda yeşil kokan- tatlımsı çiçekler bulunmakta : Karanfil, lotus ve iris olabilir. Yeşil çiçeklerle aynı koku formundaki çimensi vetiver, orta bölümün sonuna doğru baskın hale gelmekte. Kapanışta ise çok güzel bir kremsi amber vardır.

Balenciaga- Florabotanica- isminin hakkını verircesine, yeşil ve çiçeksi kokuyor. Öncelikle söylemeliyim ki, parfümü baştan sona forse eden koku formu yeşil notalardır : Baskın vetiver, bitki ve yaprak karışımı ve yeşil çiçekler bu anlamda düşünülebilir. Bir diğer baskın koku biçimi, orta katmanı kaplayan çiçeksi notalardır. Son derece sade, basit ve minimalist bir parfüm olmuş. Ayrıca bütün notalar uyumlu, temiz ve pürüzsüz yapıda olduğu için, insana huzur ve dinginlik veriyor.

Balenciaga- Florabotanica isimli parfüm, kaliteli çiçeksi- yeşil kolonya havasındadır. Günlük kullanımda tazelenerek, kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Dengeli tatlılık vermektedir. Aromalar yeşil- bitkisel katman ve çiçeksi katman biçimindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder