31 Ağustos 2019 Cumartesi

Emporio Armani- Because It's You EDP / 2017


























Emporio Armani- Because It' s You EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Emporio Armani- İtalyan moda firmasıdır. Bu markanın bayan kokularından, Emporio Armani- Because It's You isimli parfümü inceliyoruz. Çiçekler, meyveler, vanilya ve yeşil bitkiler barındırmakta. Tatlı, kremsi ve yumuşak esintiler sunuyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üstte ahududu, neroli, limon, ortada gül, alt notada vanilya, misk ve amber ağacı aromalarına yer verilmiş.

Emporio Armani- Because It's You isimli parfümün tropik / tatlı meyvelerle yapılan ferah açılışını beğendim. Şeftali, ahududu ve tutku meyvesi biçiminde düşünüyorum. Sonra hemen yeşil kokan çiçekler geliyor. Portakal çiçeği olabilir. Bunu kremsi ve yumuşak çiçek harmanı takip etmekte. Çiçeksi notalarda bariz bir sucul hissiyat da var. Yasemin ve gül baskındır. Sardunya ve gardenya buna katılabilir. Son bölümde kremsi vanilya ve misk yer alacaktır.



Emporio Armani- Because It's You- açılışta tropik meyveler ve orta katmanda çiçek buketinden oluşan bir yapıya sahiptir. Yeşil- bitkisel notalar, sucul hissiyat ve vanilya da yardımcı elemanlardır. Temel katmanlar meyveli ve çiçeksi notalardır. Kokusu çok değişim göstermiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. İlk andaki yoğun fark edilirlik, aromalar tene oturunca sakinleşiyor. Kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya kadar kalıcılık sağlar. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve dört mevsim kokusudur. Gerçi vanilya son kısımda tatlılığı biraz yükseltiyor ama rahatsız etmiyor. Notalar birbiriyle büyük ölçüde uyumlu olmuş.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder