22 Ağustos 2019 Perşembe

Dolce & Gabbana- Anthology L'Imperatrice 3 Pour Femme EDT / 2009


























Dolce & Gabbana Anthology L'Imperatrice 3 Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Dolce & Gabbana- İtalyan moda şirketidir. Şimdi Dolce & Gabbana- Anthology L'Imperatrice 3 Pour Femme isimli parfümü inceleyeceğiz. Aromatik bitkiler, meyveler, çiçeksi notalar ve odunsu notalarla biçimleniyor. Şekerli, kremsi, tatlı ve ferah yapısı var. Çiçeksi- akuatik grupta gösterilmekte.

Üst- pembe biber, kivi, ravent bitkisi,

Orta- yasemin, siklamen, karpuz,

Alt- mis, sandal ağacı, limon ağacı.

Dolce & Gabbana- Anthology L'Imperatrice 3 Pour Femme isimli parfümün açılışında ozonlu ve yeşil kokan tropik meyveler ( kivi, mango, karpuz ? ) vardır. Bunu yeşil- sucul bitkiler ( kişniş, yeşil çay ) destekliyor. Devamında kremsi aromalara geçiliyor. Bu minvalde şekerli tonlamalar yapan kremsi çiçekler ( yasemin, lotus ) ve kremsi sandal ağacı önemlidir. Son kısımda misk notası yer almıştır.

Dolce & Gabbana- Anthology L'Imperatrice 3 Pour Femme- hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya ölçüsünde fark edilirlik ve kalıcılık sağlıyor. Günlük kullanımda tazelenebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

* Bu parfümü bizden daha yoğun esanslı olarak temin edebilirsiniz.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

2 yorum: