25 Ağustos 2019 Pazar

Donna Karan- DKNY Be Delicious Eau De Toilette For Women / 2010















Donna Karan DKNY Be Delicious Eau De Toilette For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Donna Karan- ABD kökenli moda markasıdır. Donna Karan- DKNY Be Delicious Eau De Toilette For Women ismin taşıyan parfümü konuşacağız. Tatlı, kremsi ve yumuşak yapıdadır. Meyve, çiçek ve odunsu nota gibi nüanslar verir. Çiçeksi- meyveli grupta yer almakta.

Üst- elma, greyfurt, manolya,

Orta- sümbülteber, zambak, gül, menekşe,

Alt- sandal ağacı, beyaz odunlar, beyaz amber.

Donna Karan- DKNY Be Delicious Eau De Toilette For Women- tatlı ve enerjik meyvelerle başlıyor. Elma, mandalina ve greyfurt olabilir. Elma açılışta tematik kokudur. Sonrasında yumuşak, kremsi ve sucul özelliklerde çiçekler sahne alıyor. Zambak, menekşe, frezya ve manolya gibi karışım / çiçek buketi var. Kremsi ve yumuşak sandal ağacı ve misk, kapanışı yapmakta.

Donna Karan- DKNY Be Delicious Eau De Toilette For Women- sade ve basit bir formülasyona sahiptir. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider. Notaları meyve ve çiçek karışımı olarak harmanlanmış, sırayla algılanıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli bir tatlılık var. Ana akım bir marka için yeterince temiz ve rafine bir koku sunmakta. Hızlı akışkanlık yapıyor ve tene çabuk oturuyor. Kalıcılık ve fark edilirlik, çiçeksi kolonya tarzına düşünülmelidir. Günlük kullanımda tazelenebilir. Her mevsime ve her sosyal ortama uyar. Tene yakın durmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 2* Bu parfümü bizden daha yoğun esanslı temin edebilirsiniz-

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder