10 Ağustos 2019 Cumartesi

Zadig & Voltaire- This Is Her EDP / 2016




Zadig & Voltaire This Is Her EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Zadig & Voltaire- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Zadig & Voltaire- This Is Her isimli parfümü inceleyeceğiz. Çiçeksi notalar, baharatlı vurgular, odunsu notalar ve vanilya aromaları vardır. Pudralı, tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak ve ferah esintiler yapıyor. Oryantal- vanilyalı kategorisinde gösteriliyor.

Üst- yasemin, pembe biber, ipek ağacı çiçeği,

Orta- kestane, krem şanti, vanilya,

Alt- sandal ağacı, kaşmir ağacı.

Zadig & Voltaire- This Is Her isimli parfümün açılışında pudralı çiçeklerin ( yasemin, sümbül )- hatta makyaj malzemesi ve fondöten kokularına yol verecek şekilde baskın olduğunu görüyoruz. Bunu biberli notalar ( pembe biber- kakule ) takip etmekte. Orta bölümde tatlı vanilya ve hindistancevizi sütü aromaları vardır. Buna son bölümde gene yüksek tatlılığa sahip odunsu notalar ( sandal ağacı ) katılacaktır.

Zadig & Voltaire- This Is Her- hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Bununla birlikte, ilk anda sahibine yönelik fark edilirlik yapmakta. Aromalar biberli- çiçeksi katman, sütlü- vanilyalı- sandal ağacı katmanı biçiminde sırasıyla devreye giriyor. Pudralı, sabunsu ve son bölümde yüksek şekerli rayihalardan dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böylece sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uyar. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanılabilir. Özellikle pudralı- sabunsu çiçeksi notalar ve biberli vurgular, kalıcılığı yükseltiyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu etkili kalıcılık vermekte. Tene yerleştikten sonra da tensel koku haline gelmekte. Son fazda yapay bir tozlu vetiver hissettim.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder