19 Ağustos 2019 Pazartesi

Dolce & Gabbana- Rose The One EDP / 2009


























Dolce & Gabbana Rose The One EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Dolce & Gabbana- İtalyan moda firmasıdır. Dolce & Gabbana- Rose The One- bayan parfümü olarak dizayn edilmiş. Meyve, çiçek, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Şekerli tatlılık, kremsilik, yumuşaklık ve pudralılık gibi özellikleri var. Çiçeksi grupta tanıtılıyor.

Notaları kuş üzümü, greyfurt, mandalina, vadi zambağı, gül, aslan meyvesi, şakayık, zambak, ambrette, zambak, sandal ağacı, misk ve vanilya olarak sunuluyor.

Dolce & Gabbana- Rose The One- şöyle yorumlanacaktır=

Açılıştan kapanışa değin tatlı meyveler, kremsi- yumuşak çiçekler, sandal ağacı ve vanilya notalarını sırasıyla veriyor. Meyveler çilek, kuş üzümü ve ahududu olabilir. Çiçekler zambak, yasemin ve şakayık biçimindedir. Sandal ağacı biraz pudralıdır. Vanilya kremsidir. Vanilya ve sandal ağacı ile son kısımda şekerli tatlılık yapar.

Dolce & Gabbana- Rose The One- günlük kullanım, sosyal ortam ve dört mevsim kokusudur. Şekerli tatlılığa rağmen, tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlık, katman halinde aroma düzeni, tene yakın durma / tene çabuk oturma ve çok değişmeyen koku karakteri gibi özellikler gösterir. Odunsu notalarda yapaylık var.

Koku- 4 Kalıcılık- 2*- Bizden daha yoğun esanslı temin edilebilir-

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder