1 Ocak 2017 Pazar

Tom Ford- Noir De Noir EDP / 2007


























Tom Ford Noir De Noir EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Tom Ford- ABD modasının temsilcilerindendir. Bugün, gül temalı olarak lanse edilen Tom Ford- Noir De Noir isimli parfümü konuşacağız. Koyu, dumansı, yapay, kuru, tatlı, yumuşak ve tozlu rayihaları var. Çiçeksi, odunsu, vanilyalı ve gurme notalı bir yapıdadır. Odunsu- çiçeksi grupta gösterilmekte.

Notaları safran, gül, vanilya, paçuli, öd ağacı, meşe yosunu ve yumru olarak açıklanmış.

Tom Ford- Noir De Noir isimli parfüm koku gruplarına göre şöyle değerlendirilebilir=

Gül ve safran= Yapay, acımsı ve yoğun bir gül, baskın notadır. Buna safran eşlik eder. Gül zaten parfümün ana temasıdır. Diğer katmanlarda da kendini gösterecektir.

Gül ve öd ağacı ahşabı= Genel olarak ikisi de yağlı ve ilacımsı etkilerle belirlendiği için yapaydır.

Odunsu notalar ve gurme notalar= Bu bölümde gülün ağırlığı azalmaktadır. Kuru paçuli odunsu notları temsilen baskındır. Kremsi ve yapay vanilya ve bitter çikolata / acı kakao, gurme tarzını yansıtmakta. Yapay vanilya, şekerli bir tatlılığa yol açmış.

Tom Ford- Noir De Noir- bütün katmanlarında yapaylık barındırdığı için dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Kapalı alanlarda kullanımı tavsiye edilmez. Açık hava- dış ortam parti ve davetlerinde ve gece gezmelerinde kullanılmalıdır. Fark edilirliği her daim güçlü olmakla birlikte, tene yakın kalıyor. Hızlı bir akışkanlığı var. Kalıcılığı ise, çabuk terleyen yağlı tende bir güne yakındır.

Tom Ford- Noir De Noir- aslında tamamen gurme tarzı koku konseptine yönelmekte. Ortalardan itibaren tütün ve içki tonlamaları veriyor. Bir de buna kakao ve çikolatayı ilave ederseniz, gurme ifadesi çok da yanlış bir benzetme olmaz.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder