25 Ekim 2020 Pazar

Jo Malone- English Pear & Freesia Cologne / 2010



























Jo Malone English Pear & Freesia Cologne isimli parfümün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Jo Malone- İngiliz butik parfüm markasıdır. Şimdi Jo Malone English Pear & Freesia Cologne isimli kadın parfümünü değerlendireceğiz. Tatlı, kremsi, bir miktar buruk, yumuşak ve ferah esintileri var. Çiçeksi notalar, amber, meyveler, odunsu notalar ve sucul- ozonlu nüanslar veriyor. Şipre- çiçeksi grubunda gösteriliyor.

Üst- kavun, armut,

Orta- frezya, gül,

Alt- misk, paçuli, amber, ravent bitkisi.

Jo Malone- English Pear ( armut ) & Freesia Cologne- tropik meyvelerle açılıyor : Tatlı armut ve aslan meyvesi başlangıçta seçiliyor. Buruk tonda kavun buna eşlik etmekte. Sonrasında yeşil kokan çiçeksi notalar var : Tatlı gül özellikle dikkat çekiyor. Frezya ve sardunya biraz daha kremsi yapıdadır. Meyveli ve çiçeksi katmanlar hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Uzun süre tende kalıyor. Olgunlaşma döneminde, meyveli- çiçeksi katman sucul ve ozonlu yapıya çevrilecektir. Son bölümde ise iyice kremsi tonlamalar hakim olmakta : Paçuli- amber işbirliği görülmekte. Yalnız kapanış notaları gayet yavaş akışkanlıkla, iki saat sonra tene yakın kalacaktır.

Jo Malone- English Pear & Freesia Cologne isimli parfüm, her yönüyle ferah ve enerjik koku hissiyatı sunuyor. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir. Son bölümde galiba ravent bitkisinin de etkisi ile halâ yeşil- bitkisel koku formu devam ediyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder