10 Ekim 2020 Cumartesi

Thierry Mugler- Angel- For Women Eau De Parfum / 1992


























Thierry Mugler- Angel For Women Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Thierry Mugler- Fransız moda şirketidir. Thierry Mugler- Angel- For Women Eau De Parfum- isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, şekerli ve ekşimsi tonlamaları var. Gurme notalar ana tema olmak üzere meyveler, çiçekler ve odunsu notalar barındırmakta. Oryantal- vanilya kategorisinde gösterilmiş.

Üst- kavun, hinidistancevizi, mandalina, Çin tarçını, yasemin, bergamot, pamuk şeker,

Orta- bal, kayısı, böğürtlen, erik, orkide, şeftali, yasemin, vadi zambağı, kırmızı meyveler, gül,

Alt- tonka fasülyesi, amber, paçuli, misk, vanilya, bitter çikolata, karamel.

Thierry Mugler- Angel For Women Eau De Parfum- enerjik ve biraz asitli tatlı- tropik meyvelerle açılıyor= Kavun, hindistancevizi, mango, şeftali.

Devamında gelen kırmızı orman meyveleri, tatlı ve ekşimsi rayihalar vermekte= Erik, çilek, böğürtlen. Gene bu orta bölümde yumuşak- beyaz çiçek buketi var= Gül, yasemin, zambak, orkide. Tatlı meyveler ile yumuşak çiçekler harmanlanmış ve iç içe geçmiştir.

Kapanış faslında gurme temalar bulunmakta= Karamelli yanık vanilya, bitter çikolata / kakao, kremsi paçuli ( odunsu baz ). Buradaki notalar da harman halinde karışmıştır. Çikolata & kakao yoğundur. Buna karamelli yanık vanilya destek veriyor.

Thierry Mugler- Angel For Women Eau De Parfum- kırmızı orman meyveleri ve gurme notalar nedeniyle yüksek tatlılık ve şekerli aromalar vermekte. Dolayısıyla dengeli sıkılması gerekir, günlük kullanıma uymaz. Daha ziyade soğuk havalar, akşam saatleri ve sonbahar- kış gibi zaman ve mevsim şartlarında kullanılmalıdır. Gece eğlenceleri ile açık hava- dış ortam davet ve kokteyllerinde düşünülebilir. Tropik meyveler ve yumuşak çiçekler ferah ve dinamiktir. Ama özellikle kapanış bölümünde bir yapaylık ve sentetiklik var...

Thierry Mugler- Angel For Women Eau De Parfum- gurme notalar ve kırmızı meyvelerle tene yapışıyor. Fark edilirlik, sahibine ve dışarıya karşı her daim güçlüdür. Yavaş bir akışkanlıkla, iki saat içinde tene oturmakta. Gurme temaların kalıcılığa önemli katkısı var. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kedinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder