19 Ekim 2020 Pazartesi

Jo Malone- Red Roses Cologne For Women / 2001






















Jo Malone- Red Roses For Women Cologne parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Jo Malone- Kırmızı Güller.

Jo Malone- Londra merkezli İngiliz kozmetik şirketidir. Gül, narenciye, aromatik otlar ve sucul notalarla tanımlanan Jo Malone- Red Roses bugünkü konumuzdur. Çiçeksi- aromatik grupta bulunuyor. Bir miktar şekerli hissiyat veren tatlılık vardır. Asitli ve metalik esintiler vardır.

Üstte limon, nane, orta notalarda menekşe yaprağı, gül, altta ise balmumu notası gösterilmekte. Basit ve gösterişsiz bir kolonya olmuş. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre değerlendirilmelidir.

Jo Malone- Red Roses- asitli ve dinamik turunçgillerle başlıyor. Limon ve portakal algılanıyor. Sonra fesleğen ve yeşil çay gibi sucul aromatik otlar var. Yeşil yapraklar gibi kokuyor. Gül ve menekşe gibi çiçekler de sucul & tatlı ve sabunsudur. Meyveli vurgular hissedilir. Hafif baharat var. Kakule ve karanfil olduğunu sanıyoruz. Gül, vanilya ve bal notalarıyla kapanırken, şekerli hissiyat var.

Jo Malone- Red Roses- günlük kullanım, yaz mevsimi, genel beğeni, sosyal ortam gibi şartları yerine getiriyor. Bu anlamda sürprizi yok. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk yerleşir. Dışarıya karşı kalıcılık yapmakta. Size kalıcılığını hissettirmiyor. Bununla beraber sentetik bir vanilya vurgusu var.

Not : Bu parfümü bizden daha yoğun ( % 20- 25 arası ) esanslı temin edebilirsiniz.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder