21 Kasım 2020 Cumartesi

Tom Ford- Ombre Leather EDP / 2018



























Tom Ford Ombre Leather ( 2018 ) EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Tom Ford- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün Tom Ford- Ombre Leather ( 2018 ) isimli parfümü incelemeye karar verdim. Pudralı, yağlı, kuru, sıcak ve tatlımsı yapısı var. Deri ve amber notaları üzerine yoğunlaşmak istemiş. Baharatımsı vurgular, çiçeksi notalar ve odunsu notalar barındırıyor. Deir grubunda gösteriliyor.

Üstte kakule, ortada yasemin, deri, alt notada paçuli, amber ve meşe yosunu notaları açıklanmış.

Tom Ford- Ombre Leather ( 2018 ) isimli parfümün açılışında kısa süre tatlı kakule- pembe biber tarzı baharatları hissediyoruz. Sonra hemen pudralı yasemin ve iris eşliğinde deri teması baskınlaşıyor. Aslında buradaki pudralı çiçekler, yağlı deri vurgularına yol açmış. Kuru paçuli ve pudralı vanilya ile kapanış yapılmakta.

Tom Ford- Ombre Leather ( 2018 )- yağlı deri ve pudralı vanilya aromalarıyla Bvlgari- Black parfümünde olduğu gibi, otomobil lastiği kokusunu genel anlamda hatırlatıyor. Buradaki deri notası hayvansal değil de, büyük ölçüde lastik, deri ceket, kösele kokusunu çağrıştırıyor.

Tom Ford- Ombre Leather ( 2018 )- özetle deri, vanilya ve paçuli katmanlarından meydana geliyor. Bu katmanlar sırasıyla kendini göstermekte. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Yağ ve pudra tabakaları rahatsız etmiyor. Baharatların hafif tatlılığı sevimli olmuş. Kısacası sorun yaratmayan, tene özgürce sıkılabilecek, günlük kullanımda ve sosyal ortamlarda kendine yer bulabilecek bir parfüm gibi duruyor. Aslında gece gezmeleri, dış ortam davet ve kokteylleri için düşünülebilir. Yalnızca sabahleyin sıkılmasa iyi olur. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uygundur. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende pudralı vanilya ve yağlı deri notalarıyla, gün boyu yapışkan biçimde kalıcılık yapıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılım. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder