11 Aralık 2020 Cuma

Louis Vuitton- L'Immensitè EDP / 2018

 















Louis Vuitton L'Immensitè EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Louis Vuitton- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Louis Vuitton- L'Immensitè isimli parfüm hakkında bilgi vereceğiz. Aromatik otlar, turunçgiller, su notaları, amber, baharatlar, ambroksan ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, yapay, yumuşak, sıcak, serin ve ferah esintiler sunuyor. Oryantal- baharatlı kategorisinde gösterilebilir.

Üst- greyfurt, zencefil, bergamot,

Orta- su notaları, adaçayı, biberiye, sardunya,

Alt- ambroksan, amber, laden otu.

Louis Vuitton- L'Immensitè isimli parfümün başlangıcı, tatlı ve kremsi koku değişimleri sunan turunçgiller tarafından yapılmıştır. Greyfurt, bergamot ve limon algıladım. Bunu modern tatlı baharatlar ( zencefil ) ve su notaları takip ediyor. Orta bölümde yeşil ve ferah kokan aromatik otlardan adaçayı, kişniş ve biberiye hissediliyor. Gene burada tatlı baharatlar vardır ve bu sefer, açılışa nazaran daha da yumuşayıp tarçına dönüşmüştür. Yapay tatlılık veren amber, ambroksan ve misk vurgularıyla tenden ayrılıyor. 

Louis Vuitton- L'Immensitè isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Baharatlar, misk ve amber vurguları kalıcılığı takviye etmiştir. Son bölümdeki ( amber / ambroksan ) yapaylık rahatsız etmediğinden, tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. İstenirse her mevsimde, soğuk / serin havalarda, akşam saatlerinde ve dış mekân davet ve kokteyllerinde de kullanılabilir. Çünkü baskın baharatlı ve amberli yapısı bu opsiyona izin veriyor. Sıcaklık ve sucul / yeşil ferahlık genele yayılmıştır. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder