7 Kasım 2020 Cumartesi

Escentric Molecules- Molecule 04 EDT / 2017


Escentric Molecules Molecule 04 parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Escentric Molecules- Alman kimya, parfüm ve kolonya firmasıdır. Şimdi Escentric Molecules- Molecule 04 isimli parfümü konuşacağız. Turunçgiller, çam esintileri, tütsü, odunsu notalar ve çiçeksi notalar barındırmakta. Tatlı, ekşimsi, buruk, metalik, sabunsu, sıcak, tozlu, keskin, yapay, ferah ve yumuşak esintiler sunuyor. Aromatik- turunçgil grubunda gösterilebilir. 

Greyfurt, ardıç meyvesi, sandal ağacı, osmanthus, mastik reçinesi, kasnı otu sakızı ve gül gibi notalar açıklanmış.

Escentric Molecules- Molecule 04- aslında keskin ve gayet vurucu açılışa sahiptir. Ekşimsi bergamot ve tatlı- köpüklü greyfurt olarak tanımlanabilecek turunçgiller mevcuttur. Bunu metalik ve gene keskin yapıdaki çam esintileri / çam kozalağı takip etmekte. Devamında, orta katmana doğru sıcak tütsüler eşliğinde odunsu notalar ( tatlımsı sandal ağacı baskın ) hissediliyor. Gene orta katmanda metalik- yeşil / bitkisel yapıdaki erkeksi çiçeksi notalar önemlidir. Burada öncelikle metalik gül notasını seçiyoruz. Sonra portakal çiçeği ve osmanthus tahminleri yapıyoruz. Hafif sabunsu kokular yaymakta olan çam ağacı ve vetiver kombinesi, son kısımdaki odunsu notaların karakterini belirliyor.

Esentric Molecules- Molecule 04 isimli parfümde, aromalar hızlı akışkanlıkla tene yerleştikten sonra, birtakım değişimler oluyor : Bergamot, gül ve çam kozalağı gibi bileşenler daha tozlu ve buruk yapıya evriliyor. Ayrıca metalik çiçeksi notalar, çam esintiler ve sondaki vetiver sentetik ve yapay özelliklerini daha belirgin yansıtmakta. Ne var ki, nota geçişleri başarılıdır. Çam esintileri, gül ve vetiver notaları iki saat sonra tamamen tende kuruyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Böylece parfümün genel karakteristik özelliği ortaya çıkar : Çamsı- yeşil- odunsu / çiçeksi parfüm. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygun bir yapısı vardır. Tene özgürce sıkılabilir ( sadece sabahleyin dozajına dikkat edilmelidir ). Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmakta : Çam esintileri, gül ve vetiver bu performansta etkilidir. Fark ediliği de gene kuvvetli olmakla birlikte daha ziyade sahibine dönüktür. Yani sıktıktan iki saat sonra tensel koku haline gelir ( tene yakın durma ). 

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder