16 Şubat 2020 Pazar

Tom Ford- Soleil Blanc EDP / 2016


























Tom Ford Soleil Blanc EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Tom Ford- ABD merkezli moda markasıdır. Şimdi Tom Ford- Soleil Blanc isimli bayan parfümünü yorumuluyoruz. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak, hafif, sıcak, yapay ve ferah esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, baharatlar, reçineler, amber, vanilya, hindistancevizi sütü aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösterilmiş.

Üst- bergamot, kakule, pembe biber, fıstık,

Orta- yasemin, sümbülteber, ylang ylang,

Alt- amber, tonka fasülyesi, benzoin, hindistancevizi sütü.

Tom Ford- Soleil Blanc isimli parfümünü açılışını kremsi meyveler yapıyor. Bariz bir tatlılık içinde bergamot, ahududu ve armut hissediliyor. Sonrasında pembe biber- kakule gibi tatlımsı biberli baharatlar sahne almakta. Bunun yanısıra, orta bölümde kremsi tonlarda sarı çiçeksi notalar var. Ylang ylang, sümbülteber, yasemin ve mimoza olabilir. Çünkü kremsi tonlarda klasik sucul yasemin akla geliyor. Biraz pudramsı hissiyat veren sarı çiçekler ylang ylang ve sümbülteber olarak tahmin edilebilir. Son bölümde de şu aromalar var : Önce tatlı amber algılıyoruz. Sonra genel bir şekerli yüksek tatlılık veren aromalar gelecektir. Şekerli tonka fasülyesi, vanilyalı reçineler ve ferah hindistancevizi sütü kapanış faslını domine etmekte.

Tom Ford- Soleil Blanc- kremsi, şekerli ve yapay özelliklerinden dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- fıs yeter. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Biberli baharatlar daha ziyade yardımcı eleman konumundadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta ve son kısımda şekerli ve yapay aromalarla tene yapışmakta. Bunu takiben, fark edilirliği de sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldıgan oluyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca, yüksek kremsi- şekerli rayihalardan dolayı güçlü bir kalıcılık veriyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde kullanmak mümkündür.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder