5 Kasım 2020 Perşembe

Tom Ford- Fucking Fabulous EDP / 2017



























Tom Ford Fucking Fabulous parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Tom Ford- ABD kökenli moda markasıdır. Şimdi Tom Ford- Fucking Fabulous ( Muhteşem Lanet ) isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak ve yapay aromaları var. Meyveler, baharatlar, vanilya, odunsu notalar, deri ve amber içeriklerine sahiptir. Deri grubunda gösterilmiştir.

Üst- adaçayı, lavanta,

Orta- acı badem, vanilya, deri, iris kökü,

Alt- tonka fasülyesi, deri, kaşmir ağacı, amber, odunsu notalar.

Tom Ford- Fucking Fabulous- bütün katmanlarda tatlılık barındırıyor. Örneğin açılıştan kapanışa değin lavanta, meyvemsi notalar ( ahududu- çilek ), baharatlar ( baskın tarçın), vanilya, odunsu notalar ( sandal ağacı- sedir ağacı ), deri ve amber tamamen tatlımsı verilmiştir. Vanilya biraz daha kremsi ve şekerli tonlamalar yapmaktadır. Deri ve amberin arasındaki tütsü notası gayet kuru ve sıcak yapısıyla geneldeki tatlımsı gidişattan ayrılır. Deri, vanilya ve sandal ağacı aromalarında aşırı bir tatlılık & kremsilik olduğundan, bu notalar baş ağrıtabilir. Dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. Ayrıca odunsu notalar ve amberin kullanım tarzı Comme des Garcons- Wonderwood isimli parfümü andırıyor.

Tom Ford- Fucking Fabulous isimli parfüm sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanmak doğru bir tercih olur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene oturma eğilimindedir. Ancak daha önce kuvvetli fark edilirliği olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca saldırgan bir kalıcılığı var. Özellikle sonradan pudralı hale gelen vanilya ve şekerli sandal ağacı tene yapışıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder