16 Ekim 2020 Cuma

Thierry Mugler- Aura Mugler For Women EDP / 2017


























Thierry Mugler Aura Mugler For Women EDP isimli parfümün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Thierry Mugler- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Thierry Mugler- Aura Mugler For Women isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah esintiler yapıyor. Aromatik otlar, çiçeksi notalar, meyveler, vanilya ve odunsu notalar barındırmakta. Oryantal grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, ravent yaprağı,

Orta- portakal çiçeği, yeşil notalar, ylang ylang,

Alt- vanilya, odunsu notalar, amber ağacı, sandal ağacı.

Thierry Mugler- Aura Mugler For Women- tatlı meyvelerle başlıyor. Çilek, kuş üzümü ve ayva tarzında ferah meyveler hissediliyor. Yeşil bitkiler ve aromatik otlarla devam ediyor. Bambu, ravent, mate ve okaliptüs türünden yapraklar ve otlar olabilir. Burada belirgin biçimde çimensi vetiver temasını görüyoruz. Orta bölüme doğru kremsi ve yumuşak çiçeksi notalar algılanıyor. Yasemin, ylang ylang ve hatta yeşil kokan menekşe tahmin edilmekte. Kapanışta da gene kremsi vanilya ve misk bulunuyor.

Thierry Mugler- Aura Mugler For Women isimli parfüm, dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar vermekte. Kaliteli ve enerjik meyveli- aromatik bitkili kolonya havasındadır. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyar. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Kalıcılığı da gün içinde tazelenerek takviye edilebilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar meyveli, çiçeksi ve vanilyalı katman ve aromatik otlar harmanı olarak sırasıyla tene yerleşiyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder