1 Ekim 2020 Perşembe

Tiziana Terenzi- Gumin Extrait de Parfum / 2016



























Tiziana Terenzi Gumin EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Tiziana Terenzi- İtalyan niş parfüm firmasıdır. Şimdi Tiziana Terenzi- Gumin isimli parfümü yorumlayacağım. Kremsi, tatlı, şekerli, yumuşak ve hafif esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve süet notasıyla şekilleniyor. Meyveli- odunsu grubuna dahil edilebilir.

Üst- ananas, portakal, bergamot, mandalina,

Orta- yasemin, gül, ozonik notalar, menekşe, amber,

Alt- agar / öd ağacı, huş ağacı, sandal ağacı, misk.

Tiziana Terenzi- Gumin- yüksek tatlılık veren kremsi meyveler ( ananas, guava, portakal ) ve kremsi çiçeklerle ( yasemin, gül, frezya ) başlıyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Sonrasında şekerli meyveler ve ozonlu çiçekler ( menekşe, leylak ) var. Aslında bu durum, başlangıçtaki meyveli- çiçeksi notaların koku karakterinin değişmesidir. Şekerli sandal ağacı ve hafifçe deri / süet notalarıyla kapanış gerçekleşiyor.

Tiziana Terenzi- Gumin isimli parfümün tanıtımında, İtalya' nın Akdeniz güneşiyle yıkanan zengin meyve narenciye bahçelerine atıf yapılmış. Tatlılık ve dolayısıyla yapaylık, parfümün geneline yayıldığından tene dengeli sıkılması gerekir. Aromalar genelde harman halindedir ve iç içe geçmiş olarak algılanır. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, öğleden sonra- akşam vaktine ve soğuk havalara uyum sağlar. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende yapışkan, şekerli ve kremsi yapısı dolayısıyla günün büyük bölümünde kalıcılık sağlayabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz.  Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder