30 Eylül 2020 Çarşamba

Tiziana Terenzi- Tyl Assoluto Extrait de Parfum / 2016

 















Tiziana Terenzi Tyl Assoluto EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Tiziana Terenzi- İtalyan parfüm markasıdır. Bugün Tiziana Terenzi- Tyl Assoluto isimli parfümü inceliyoruz. Tatlı, kremsi, şekerli, sabunsu, sıcak, ferah ve yumuşak esintiler sunuyor. Turunçgiller,  ozonlu notalar, çiçeksi notalar, vanilya, misk ve gurme notalar barındırıyor. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üst- ozonik notalar, limon, bergamot, lavanta,

Orta- amber, yasemin, gül,

Alt- vanilya, siyah ahşap, misk.

Tiziana Terenzi- Tyl Assoluto isimli parfümün başlangıcında ferah ve sıcak hindistancevizi sütü ve ozonlu notalarla desteklenmiş kremsi turunçgiller yer almakta. Misket limonu, bergamot ve mandalina olabilir. Daha sonra çiçeksi notalar geliyor. Bunların karakteri büyük ölçüde sabunsudur ( lavanta, mimoza, nergis ). Bununla birlikte, tene yerleşmesini takip eden yarım saat içinde kremsi tonlamalar ( yasemin, osmanthus ) da yapıyor. Şekerli vanilya- misk ikilisiyle kapanışa gelinirken, son fazda tatlı çikolata aroması da hissettim.

Tiziana Terenzi- Tyl Assoluto isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Extrait tarzda olmasının etkisiyle, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir. İstenirse, keyfe keder gün içinde tazelenebilir. Kremsi turunçgiller ve hindistancevizi sütü, parfümün tropik yönüne işaret ederken, vanilya- misk- çikolata üçlüsü de gurme aromaları temsil ediyor. Orta bölümdeki sabunsu yönü ağır basan çiçekler ve sondaki şekerli gurme notalar, en azından beni rahatsız etmedi.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder