18 Eylül 2020 Cuma

Parfums de Marly- Delina EDP / 2017







Parfums de Marly Delina EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Parfums de Marly- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Parfums de Marly- Delina isimli parfümü inceleyeceğiz. Aromatik otlar, vanilya, çiçeksi notalar, meyveler ve odunsu notalarla şekilleniyor. Ferah, yumuşak, tatlı, kremsi ve biraz şuruplu / şekerli yapısı var. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Üst- bergamot, ravent bitkisi, aslan meyvesi, muskat,

Orta- gül, şakayık, müge, vanilya, misk,

Alt- kaşmeran, vetiver, sedir ağacı, tütsü.

Parfums de Marly- Delina- yeşil aromatik otlar ve tatlı meyvelerle başlıyor. Meyvelerdeki şekerli- şuruplu tatlılığı göz önüne alırsak aslan meyvesini tahmin ediyoruz. Ahududu ve bergamot da olabilir. Sonra ferah yeşil- çimensi yapıdaki aromatik otları düşünürsek ravent bitkisi ( kuzukulağı ? ) olabilir. Kişniş ve mate yaprağı da seçiliyor. Devamında yeşil- bitkisel çiçeksi notalar var. Osmanthus, portakal çiçeği ve gül olabilir. Bu çiçekler daha sonra kremsi ( yasemin ? ) tonlamalar yapıyor. Son kısımda şekerli vanilya, çimensi vetiver, misk ve yeşil yapraklar var.

Parfums de Marly- Delina isimli parfüm, meyveli- çiçeksi yapısını daha belirgin biçimde ortaya koyuyor. Elbette bu yapıya yeşil bitkiler ve yapraklar eşlik ediyor. Aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Şekerli meyveler ve vanilyaya dikkat edilerek, dengeli dozaj uygulanabilir. Dört- beş fıs yeter. Bu sayede günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yönelik kullanımı mümkündür. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği daha ziyade tensel koku olmasıyla ilişkilidir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder