12 Eylül 2020 Cumartesi

Victoria' s Secret- Pink Pretty & Pure EDP / 2011


























Victoria' s Secret Pink Pretty & Pure parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 esanslıdır. 

Victoria' s Secret- ABD moda markasıdır. İç çamaşırı, aksesuar ve kozmetik alanında faaliyet gösteriyor.

Bugün Victoria' s Secret- Pink Pretty & Pure ( Pembe Güzel & Saf ) ismini taşıyan parfümle ilgili değerlendirme yapacağız. Ekşimsi, asitli, tatlı, şekerli, yumuşak ve kremsi nüansları var. Meyveli notalar, çiçekler ve vanilya gibi aromalar barındırmakta. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Sadece yasemin ve limonata gibi notalar açıklanmış. Buna ilaveler yapacağız.

Victoria' s Secret- Pink Pretty & Pure- tropik meyve kokteyllerini andıran bir açılış yapıyor. Çilek, ahududu, mango ve guava gibi meyveler baskındır. Bu meyvelerin karakteri şekerli tatlılık ve biraz asitli kokularla belirlenir. Ayrıca geri planda limon ve greyfurta benzeyen ekşimsi turunçgiller de vardır. Devamında tatlı- kremsi yumuşak çiçekler gelir. Yasemin, zambak, frezya ve manolya gibi kadınsı çiçek harmanı görülmekte. Çiçeksi notalar katmanında tatlılık biraz dengeleniyor. Son kısımda kremsi vanilya var. Tatlılık gene yükseliyor.

Victoria' s Secret- Pink Pretty & Pure isimli parfümde yükselip alçalan, dalgalı bir tatlılık / şekerlilik dolayısı ile, bu parfümün dengeli sıkılması tavsiye edilir. Daha ziyade öğleden sonra- akşam saatlerinde ve soğuk havalarda kullanılması iyi olur. Çok sıcak yaz günleri hariç, yılın diğer mevsimlerinde dozaj ayarlamasıyla kullanılabilir. Böylece günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyabilecektir. Fark edilirliği ilk anda yüksektir. Sonra hızlı akışkanlıkla tene oturup sakinleşiyor. Ne var ki, dışarıya / başka insanlara karşı fark edilirliğini devam ettiriyor. Kalıcılık da çiçeksi kolonya performansı kadardır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Sade, basit ve çok değişmeyen bir koku formu var.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinze en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder