3 Eylül 2020 Perşembe

Viktor & Rolf- Flowerbomb EDT / 2007




Viktor & Rolf  Flowerbomb parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Bugün kadın parfümlerinden birini konu seçtim= Viktor & Rolf- Flowerbomb. Viktor & Rolf- Hollanda merkezli moda markasıdır.

Viktor & Rolf- Flowerbomb- tatlı, yumuşak, tozlu ve serin kokular vermekte. Çiçekler, turunçgiller, baharatlar ve odunsu notalar barındırmakta. Çiçeksi- meyveli grupta yer almakta.

Üst- portakal, mandalina, pembe biber,

Orta- osmanthus, yasemin, frezya, gül,

Alt- amber, kaşmir ağacı, paçuli.

Viktor & Rolf- Flowerbomb- açılışta tatlımsı ve ekşi- asitli turunçgilleri bize sunmuş. Greyfurt ve mandalina ağırlıktadır ve kakule benzeri yumuşak baharatlar buna yardımcıdır. Daha sonra yumuşak ve kremsi çiçekler gelir. Yasemin, frezya ve lotus karışımının biraz şekerli bir tatlılığı olmuş. Ama rahatsız etmiyor. Meyvemsi bir tatlılıktan söz edilebilir. Sonda ise, biraz yapay olmakla birlikte, kremsi paçuli var. Odunsu bazlara neredeyse karamel tadında şekerli vanilya katılıyor.

Viktor & Rolf- Flowerbomb- kapanışta genel bir yapaylık ve yüksek tatlılık vermekte. Buna karşılık yumuşak meyvemsi ve serin- sucul esintiler veren çiçekler beğeniliyor. Açılış canlı ve enerjik olmuş. Kapanıştaki yüksek tatlılık, dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Onun dışında bir sorunu yok. Çok sürprizi olmayan, düz çizgide giden kokusu var. Notalar arası geçiş hızlı oluyor. Tene çabuk yerleşiyor. Aromalar katman halindedir. Çiçeksi ve meyveli kolonya tarzındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre düşünülmelidir. Günlük kullanıma, ilkbahar- yaz mevsimine ve sosyal ortamlara uyar. Sonlarda yapışkan bir tatlılık vermekte.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder