9 Eylül 2020 Çarşamba

Victoria' s Secret- Bombshell EDT / 2010
























Victoria' s Secret- Bombshell parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Victoria' s Secret- ABD merkezli moda, aksesuar ve kozmetik firmasıdır. Victoria' s Secret- Bombshell isimli parfümü konu olarak belirledik. Meyve, narenciye, çiçek, odunsu bazlar ve vanilya gibi aromaları var. Yumuşak, tatlı, kremsi ve sucul etkiler yaymakta. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmekte.

Üst- mandalina, greyfurt, ananas, çilek, tutku meyvesi,

Orta- yasemin, kırmızı meyveler, zambak, şakayık, orkide vanilyası,

Alt- misk, odunsu notalar, meşe yosunu.

Victoria' s Secret- Bombshell için kısa yorum...

Asitli ve tatlı narenciye & tatlı kırmızı meyveler / tropik meyve açılışı bir harman ve karışım oluşturmuş. Tatlı meyvemsi yönü daha baskın olmuş. Çilek, kuş üzümü, ahududu ağırlıktadır. Mandalina ve portakal buna destek verir. Şekerli tatlılık rahatsız etmez. Orta bölümde yumuşak ve kremsi çiçekler, aynı minvalde sucul- otsu etkiler bırakıyor. Yasemin, zambak ve orkide gibi kadifemsi parlaklıkta çiçekler var. Son kısımda gene tatlı, kremsi ve yumuşak yapı görülür. Vanilya biraz şekerli ve yapaydır. Buna misk katılır. Çimensi / yeşil ve sucul vetiver ise, kapanışta farklılık gösteren odunsu notadır. Böylece tenden ayrılır. Sade, basit ve gösterişsiz koku formu aslında çok değişmez. Tatlılık baştan sona etkilidir.

Victoria' s Secret- Bombshell- günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Ancak son bölümdeki yapaylık, özellikle sıcak havalarda dikkat edilmesi gereken bir husustur. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik verir. Tene yakın durur. Gün içinde tazelenir. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk yerleşir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder