15 Eylül 2020 Salı

Victoria' s Secret- Scandalous EDP / 2014


























Victoria' s Secret- Scandalous EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Victoria' s Secret- ABD kökenli iç çamaşırı, aksesuar ve kozmetik firmasıdır. Bu markanın bayan kokularından, Victoria' s Secret- Scandalous isimli parfümü inceliyoruz. Tatlı- şekerli, yumuşak, sabunsu ve kremsi rayihaları var. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve gurme notalar barındırmakta. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Sadece üst notada ahududu, ortada şakayık, altta pralin aromaları açıklanmış. Buna eklemeler yapacağız.

Victoria' s Secret- Scandalous isimli parfümün başlangıcında şekerli meyveler var. Ahududu, kuş üzümü, vişne ve greyfurt olabilir. Bunu yoğun yumuşak ve kremsi çiçekler takip ediyor. Yasemin, zambak, şakayık ve frezya tahmin ediliyor. Tene yerleşince sabunsu çiçekler ( orkide, iris ? ) hissediliyor. Sütlü vanilya ve karamel gibi şekerli vurgularla sona gelinmektedir.

Meyveler, karamel ve vanilya gibi şekerli notalardan ötürü dengeli sıkılmalıdır. Öğleden sonra- akşam, sonbahar- kış ve soğuk hava gibi zaman dilimlerinde kullanılması önerilir. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerine uygundur.

Victoria' s Secret- Scandalous- şekerli, sabunsu ve yoğun kremsi aromaları sayesinde, çabuk terleyen yağlı tende bir güne yakın kalıcılık sağlamakta. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği her daim güçlüdür. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla algılanır.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder