6 Eylül 2020 Pazar

Victoria' s Secret- Very Sexy EDP / 2007




Victoria' s Secret Very Sexy EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Victoria' s Secret- ABD merkezli iç çamaşırı, aksesuar ve kozmetik firmasıdır. Bugün Victoria' s Secret- Very Sexy isimli bayan parfümünü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, şekerli, tuzlu, pudralı ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, baharatlar, vanilya ve misk içeriklidir. Oryantal- çiçeksi grubunda gösterilmiş.

Üst- clementine meyvesi, karabiber, kapuçino, kaktüs çiçeği,

Orta- mimoza, kamelya, vanilya orkidesi, hortensia,

Alt- misk, böğürtlen, odunsu notalar, beyaz amber.

Victoria' s Secret- Very Sexy isimli parfümün, tuzlu karabiber notasıyla başladığını kabul ediyoruz. Çünkü burnumuza gelen yoğun baharatlar keskin, biberli ve ilginç biçimde tuzlu efektler yapıyor. Devamında çiçeksi notaların hakimiyetine tanık oluyoruz : Önce yüksek kremsi tonlamalar vermekte olan çiçekler sahne alacaktır. Bunlar yasemin, zambak ve mimoza olabilir. Sonra da büyük ölçüde baharatlı vurgular yapan ve tene yerleşme esnasında bir miktar pudralı olabilen çiçekler geliyor. Orkide, karanfil ve ylang ylang tahminleri yapılabilir. Son bölüme doğru tuzlu vanilya ve sütlü- kremsi misk aromaları hissedilmekte. 

Victoria' s Secret- Very Sexy isimli parfümün tuzlu verilmiş karabiber ve vanilya notaları ile pudramsı çiçeksi notalarını Calvin Klein- Reveal For Women isimli parfüme benzetmek mümkündür. Tuzlu vanilya ve kremis misk çizgisinde biraz yapaylık ve sentetiklik vardır. Bunun dışında nota geçişleri başarılı olmuş. Aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Yavaş akışkanlıkla iki saat içinde tene yerleştikten sonra, son bölümde belli belirsiz tatlı- kırmızı meyveler var ( örneğin, kuş üzümü, böğürtlen ) ama koku gidişatında pek etkili değil. Bence kremsi, pudralı, tuzlu ve yapay aromalarına dikkat edilmek suretiyle tene dengeli sıkılması gereklidir. Üç- dört fıs yeter. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kuvvetli kalıcılığı vardır. Fark edilirliği sahibine ve dışarıya yönelik olarak her daim yoğun ve etkilidir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder