30 Ocak 2019 Çarşamba

Creed- Aventus For Her EDP / 2016
























Creed Aventus For Her EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Creed- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi Creed- Aventus For Her isimli parfümü değerlendiriyoruz. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, buruk, yumuşak, ferah ve bir miktar sucul rayihaları vardır. Şipre- meyveli kategorisinde gösterilmektedir.

Üst- paçuli, yeşil elma, bergamot, limon, pembe biber, menekşe,

Orta- sandal ağacı, gül, sığla yağı, misk,

Alt- şeftali, kuş üzümü, leylak, ylang ylang, amber.

Creed- Aventus For Her- tropik meyve baskınlığında bir açılış yapıyor. Ananas ve şeftali gibi, büyük oranda kremsi meyveler hissediyoruz. Bunu yeşil kokan ferah çiçeksi notalar takip ediyor. Menekşe, leylak ve sardunya gibi tahminler yapmak mümkündür. Bu çiçekler, yarım saat içinde sabunsu hale dönmektedir. Yasemin ve ylang ylang tarzına yakınlaşıyor. Kapanışta tatlı sandal ağacı- seyreltilmiş misk ikilisi mevcuttur.

Creed- Aventus For Her isimli parfümün başlangıcında, çok az miktarda buruk turunçgiller ( bergamot ) algıladım. Ancak bu koku nüansı geri plandadır. Yeşil çiçekler de, tene oturunca sucul yapıya çevriliyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Tropik meyveler ve yeşil çiçekler ile Creed- Aventus For Him isimli parfüme gönderme yapmaktadır. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygun bir kokudur. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirleniyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülüyor. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder