28 Ocak 2019 Pazartesi

Creed- Love In White EDP / 2005



























Creed Love In White EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Creed- Fransız parfüm firmasıdır. Şimdi Creed- Love In White isimli bayan parfümünü tanıtacağım. Çiçeksi notalar baskındır. Buna ambergis ve vanilya destek verir. Pudralı, sabunsu, buruk, soğuk ve serin yapısı vardır. Ayrıca tatlımsı ve kremsi tonlamalar da dikkat çekmektedir. Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösterilimştir.

Üst- portakal çiçeği,

Orta- iris, nergis, manolya, Tonkin pirinci, yasemin, gül,

Alt- sandal ağacı, vanilya, ambergis.

Creed- Love In White ( Beyaz Aşk ) isimli parfümün çiçeksi notalarından bahselim : Bunlar harman halindedir ve iç içe geçmiş yapıdadır. Genelde soğuk ve serin esintiler verir. Önce pudralı ve sabunsu çiçekler hissediyoruz. İris, sümbülteber ve nergis olabilir. Sonrasında çiçeksi notalar buruk ve biraz tozlu hale geliyor. Şipremsi yapı söz konusudur. Ayrıca buruk ve ekşimsi tonlamalar turunçgillerden ve / veya turunçgilli çiçeklerden kaynaklanabilir. Mandalina, portakal çiçeği ve neroli gibi tahminler yapmakta sakınca yok. Orta katman tamamıyla çiçeksi notaların egemenliği altındadır. Bir de kremsi yapıdaki çiçekler var. Yasemin ve frezya olabilir. Tatlı ambergris ve vanilya ile iyice tatlımsı- kremsi koku karakterine geçilmekte. Böylece tenden ayrılmakta.

Creed- Love In White- açıkçası pudralı- sabunsu- kremsi çiçekler ile makyaj çantası, ruj ve fondöten kokuları veren klasik bayan parfümlerinden biridir. Ancak bir farkla, soğuk, serin ve buruk yapısal düzen bu çiçeklerin karakterini belirliyor. Çiçeksi harman ve ambergis- vanilya aromaları sırasıyla devreye giriyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Fark edilirliği genelde dışarıya karşı etkili olacaktır. İdeal sonbahar- kış, akşam vakti ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde değerlendirebilirsiniz. Pudralı ve sabunsu koku biçimleri parfümü domine eder. Bu nedenle tene dengeli ( üç- dört fıs ) sıkılması lazımdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder