22 Ocak 2019 Salı

Chopard- Casmir EDT / 1992





















Chopard Casmir parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chopard- İsviçreli saat ve mücevher firmasıdır. Chopard- Casmir isimli bayan parfümünü değerlendireceğiz. Meyve, baharat, çiçek, vanilya ve odunsu notalar gibi aromaları var. Ekşimsi, buruk, yumuşak, şekerli, pudralı ve sıcak kokular yaymakta. Oryantal- vanilyalı kategorisinde bulunuyor.

Üst- şeftali, kayısı, kuş üzümü, ahududu, mango, hindistancevizi, bergamot,

Orta- mandalina, karanfil, tarçın, yasemin, sardunya, zambak,

Alt- vanilya, benzoin, tonka fasülyesi, opoponax, amber, misk, paçuli, sandal ağacı.

Chopard- Casmir isimli parfüm, koku gruplarına göre değerlendirilecektir=

Şipre tarzında buruk ve ekşimsi meyveler= Şeftali ve kayısı bir miktar kremsi tonlama yapsa da, ağırlık bergamot ve mandalina gibi buruk ve ekşimsi turunçgillerdedir. Böyle bir açılış yapmakta.

Tatlı baharatlar ve yumuşak çiçekler= Tarçın- karanfil çeşnisi ve yasemin ve zambak gibi kadifemsi çiçekler, orta katmanda harmanlanmıştır.

Pudralı sandal ağacı, şekerli vanilya & tonka fasülyesi ve tozlu odunsu notalar ( paçuli )= Son bölümün özeti budur. Tatlılık yükselir ve şekerli hale gelir. Aynı zamanda da yapay ve sentetik kokular verir. Tene dengeli ( üç- dört fıs ) sıkılmalıdır.

Chopard- Casmir- orta bölümde ve kapanışta yoğun sıcaklık ve yapışkanlık sunar. Böylece, çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık ve fark edilirlik yapar. Yapışkan bir şekilde tene yerleşir. Ama yavaş akışkanlıkla, iki saat içinde tene oturur. Aromalar harman halindedir ve birbirine geçmiştir. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış mekân parti ve davetlerinde ve gece gezmelerinde kullanılır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize enuygunparfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder