31 Aralık 2018 Pazartesi

Issey Miyake- L'Eau Majeure D'Issey For Men EDT / 2017




























Issey Miyake L'Eau Majeure D'Issey For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Issey Miyake- Japonya merkezli moda markasıdır. Bugün Issey Miyake- L'Eau Majeure D'Issey For Men isimli parfümü konuşacağız. Tuzlu, ferah, metalik, kuru ve tozlu yapıdadır. Turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar ve denizel notalar ile şekilleniyor. Odunsu- akuatik grupta gösterilmektedir.

Üst- bergamot, greyfurt, nane,

Orta- deniz notaları, ozon notası, çay,

Alt- odunsu notalar, kaşmir ahşabı, sedir ağacı, amber ağacı, kumarin.

Issey Miyake- L'Eau Majeure D'Issey For Men- tuzlu turunçgiller ve deniz notalarıyla açılıyor. Büyük oranda metalik ve buruk hissiyat veren bergamot ve portakal tahmin ediliyor. Keskin nane aroması ve ozonlu notalar da olabilir. Daha sonra bence biberli baharatlara geçiliyor. Tarçın baskındır, pembe biber de buna eklenebilir. Baharatlar kuru tonlamalar yapıyor ve tatlılık barındırmıyor. Odunsu notalar kapanış bölümündedir. Kuru ve topraksı sedir ağacı burada baskındır.

Issey Miyake- L'Eau Majeure D'Issey For Men isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. tensel kokudur. Dışarıya karşı pek esmez. Odunsu- turunçgilli kolonya tarzındadır. Kalıcılık performansı böyle değerlendirilmelidir. Gün içinde tazelenebilir. Aşırı sıcakta sıkılması tavsiye edilmez. Yapaylık barındıran metalik ve ozonik notalardan ve kuru baharatlardan dolayı sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava üçgenindeki zaman dilimlerinde kullanmak doğru olacaktır. Dış ortam davet ve toplantıları ile gece eğlencelerinde düşünülecektir. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder