23 Eylül 2022 Cuma

Nishane- Hacivat Extrait de Parfum / 2017

 















Nishane- İstanbul merkezli Türk parfüm firmasıdır. Şimdi Nishane- Hcivat isimli parfümü değerlendirmek niyetindeyim. Markanın Gölge Oyunu koleksiyonuna dahil bir çalışmadır. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintileri var. Meyveler, turunçgiller, baharatımsı nüanslar, odunsu notalar ve meşe yosunu içeriklidir. Şipre grubunda gösterilmiştir.

Üst- ananas, greyfurt, bergamot, 

Orta- sedir ağacı, paçuli, yasemin, 

Alt- meşe yosunu, odunsu notalar.

Nishane- Hacivat isimli parfümün açılışını yapan tropikal meyveler ve turunçgiller kremsi tatlılıkta ve sıcaktır. Ananas baskındır. Greyfurt, limon ve bergamot yardımcı elemandır. Sonrasında düz bir yumuşaklıktan başka özelliği olmayan sedir ağacı ve paçuli gibi odunsu notalar gelmektedir. Yeşil ve ferah kokan meşe yosunu kapanışı yapmıştır.

Nishane- Hacivat isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Son kerte sade, basit ve düz çizgide ilerleyen bir koku yapısı var. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. İlk yarım saatte sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği varsa da, devamında tene yakın kalıyor ( sakin ve tensel bir koku haline eliyor ). Tatlılık ve sıcaklık genele yayılmıştır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı mevcuttur. Özellikle kremsi ananas ve yeşil kokan meşe yosunu marifetiyle kalıcılık artmıştır. Tene uygulandıktan 1 saat sonra da ananas ve meşe yosunundaki yapay tatlılık rahatsız etmiyor. Bu sayede tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. İstenirse gün içinde tazeleme yapılabilir. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder