30 Kasım 2018 Cuma

Donna Karan- DKNY For Men EDT / 2009



























Donna Karan DKNY For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Donna Karan, ABD kökenli moda markasıdır. Erkek, kadın ve çocuk giyim, kot, ev aksesuarı gibi ürün gamları vardır.

Donna Karan DKNY For Men' i tanıtacağım... Yeşil bitkiler, odunsu notalar ve baharatlar algılanmakta. Turunçgil- aromatik sınıfına sokulmuş.

Üst notada zencefil, mandalina, ortada sarmaşık, ardıç, alt notada sandal ağacı, akçaağaç olarak notaları verilmektedir.

Ekşimsi ve biraz yoğun asitli narenciye esintileri ve tatlı baharatlar iç içe algılanıyor. Devamında aromatik otlar var. Bitkisel notalar ve meyveli hissiyat biçiminde açıklanabilir. Odunsu notalar ve tatlımsı sandal ağacıyla kapanış yapılmış.

İlginç biçimde Terre D' Hermes ile benzerliği var. Bu, özellikle başlangıçta belirgindir. Turunçgiller, aromatik otlar bu söylediğimizi belli düzeyde destekliyor. Bu nedenle parfümde belli bir kalite var. Turunçgiller yoğundur ve parfümün genelinde etkindir. Genelde bir tatlımsılık da mevcuttur. Günümüz modern parfümlerine örnek teşkil etmekte.

Tende kalıcılığı yeterli olmuş. Fark edilir yönü, parfümün turunçgil/ otsu rayihalarla tene oturmasından sonra anlaşılıyor. Yaz mevsimi kokusudur. Günlük hayatta kullanıma uygundur. Gece eğlenceleri için düşünülürse, Terre' ye benzer tarafı daha fazla öne çıkacak ve beğeni ve takdir duygularınız artacaktır. Parfüm dünyasında bir yenlik getirmese de, Terre D' Hermes' e göz kırpması tercih sebebi olması için yeterlidir. Notalarda rahatsız edici bir şey yok. Tene çok çabuk oturuyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder