3 Kasım 2018 Cumartesi

Atkinsons- Oud Save The King EDP / 2013

























Atkinsons Oud Save The King EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Atkinsons- Londra merkezli İngiliz kozmetik ve parfüm firmasıdır. Şimdi Atkinsons- Oud Save The King isimli parfümü konuşacağız. Aromatik otlar, turunçgiller, deri, odunsu notalar ve tütsü aromaları vardır. Tozlu, buruk, ferah, yumuşak, tatlı, kuru ve sıcak esintiler veriyor. Oryantal grupta gösterilmiş.

Üst- erken toplanan gri çay, bergamot,

Orta- süet, iris,

Alt- agar / öd ağacı, sandal ağacı.

Atkinsons- Oud Save The King ( Öd Kralı Kazanır ) isimli parfüm, yeşil kokan ferah aromatik otlarla açılıyor. En yakın tahmin yeşil çay olacaktır. Bunu tatlı turunçgil dokunuşları ( bergamot, limon ) destekliyor. Orta katmanı tamamen dolduran koku grubu, kösele gibi kokan öd ağacı ve deri notasıdır. Bunlar kuru ve tozlu esintiler verir. Sonlara doğru gayet tatlı sandal ağacı bulunmaktadır. Bir nebze de sıcak tütsü algılanıyor. Son bölüm böylece odunsu notaların egemenliğinde geçiliyor.

Atkinsons- Oud Save The King- çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılık yapıyor. Bunda deri ve öd ağacı özellikle rol oynamaktadır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Fark edilirliği daha ziyade sahibine yöneliktir ve sakin yapıdadır. Zaten hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Kösele gibi kokan tozlu öd ağacı- deri ikilisine dikkat etmek suretiyle dengeli sıkılması tavsiye edilir. Dört- beş kez fıslatmak yeterlidir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde kullanmak mümkündür. Gene nota geçişlerinin başarılı yapıldığını ve deri- öd ağacı hariç olmak üzere diğer aromalarda dengeli bir tatlılığın verildiğini söylemeliyiz.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder