18 Kasım 2018 Pazar

Davidoff- The Game EDT / 2012



























Davidoff The Game parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Davidoff- İsviçreli aksesuar firmasıdır. Gözlük, saat, parfüm ve kahve üreticisidir. Bugün Davidoff- The Game ismini taşıyan parfümü değerlendirmek istiyorum. İçkimsi notalar, çiçeksi notalar, ahşapsı notalar, meyveler ve baharatlı nüanslarla biçimleniyor. Tatlı, yumuşak, metalik, pudralı, koyu ve sıcak kokular vermekte. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üstte cin içkisi, ardıç meyvesi, ortada iris, değerli ağaçlar, alt notada abanoz ağacı aromaları açıklanmış. Buna eklemeler yapacağız.

Davidoff- The Game- içkimsi notalar ve çam esintileri benzeri kokularla açılmakta. Keskin, tatlımsı ve metalik hissiyat var. İçkimsi tonlarda ardıç meyvesi, kiraz, mandalina ve portakal olduğunu düşündüm. Bunu önce pudralı çiçekler ( iris ), sonra da biberli- tatlı baharatlar ( tarçın, zencefil ) takip ediyor. Kapanışa doğru yapay deri notası, ahşapsı notalar ( maun ağacı ) ve tatlımsı amber hissedilmekte.

Davidoff- The Game-dengeli dozaj vermek kaydıyla ( dört- beş fıs ) günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Baharatlar pek etkin değil. Daha çok, çamsı, ahşapsı ve pudralı çiçeksi yönü baskındır. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği ilk anda yoğundur, sonra sakinleşip yumuşar. Kalıcılık performansı ise, erkeksi kolonya kadardır. Gün içinde tazelenebilir. Sabahleyin ve çok sıcakta sıkılması halinde keskin metalik aromaları rahatsız edebilir. Orta bölümden itibaren ( baharatlar ) tatlılık şekerli tonlara kayıyor. Dikkatli kullanılmalıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder