9 Kasım 2018 Cuma

Davidoff- Cool Water For Men EDT / 1988



























Davidoff Cool Water For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Cool Water= Serin su. Deniz notaları, odunsu bazlar, hafif çiçekler ve aromatik otlar Davidoff Cool Water' da hissedilmekte. Aromatik- akuatik grupta yer alması düşünülmüş.

Davidoff İsviçreli bir markadır. Tütün, deri ve lüks eşya üretir.

Davidoff Cool Water tıraş losyonu, tıraş kremi/ köpüğü, deniz suyu, sabun, deterjan, yeni yıkanmış çamaşır gibi bir koku hissiyatına sahiptir. Hafif, fresh, yaz mevsimine ve günlük kullanıma uygun bir havası vardır. Tatlımsı, yumuşak, sakin bir koku karakteri ile kolonya benzeri bir yapı gösterir.

Üst- deniz suyu, nane, yeşil notalar, lavanta, kişniş, biberiye, kalon ( ozon ),

Orta- sandal ağacı, yasemin, portakal çiçeği, sardunya,

Alt- misk, meşe yosunu, sedir ağacı, tütün, amber.

Davidoff Cool Water, hafif ve tatlı turunçgiller ve aromatik otlarla başlıyor= Lavanta, biberiye, adaçayı, limon, portakal çiçeği, bergamot bunlar arasında sayılabilir. Bitkisel notalara ozon ve deniz suyu karışıyor. Devamında çam, yasemin ve sardunya gibi otsu rayihalar ve yumuşak çiçekler algılanıyor. Son bölümde hafif odunsu notalar ( sedir ağacı ), yumuşak misk ve bir miktar meşe yosunu kokuları vardır.

Davidoff Cool Water sade, basit ve gösterişsiz bir kokudur. Sentetik kokular ortalardan itibaren belli oluyor= Sabunsu çiçekler, ozon notası ve tıraş köpüğü rayihaları var. Genelde dengeli bir tatlılık barındırır.

Parfüm dünyasında getirdiği yenilik ve önemi, kimilerine göre, deniz ve ozon notalarını barındıran kokuların tarihteki ilk örneği olmasıdır.

Davidoff Cool Water, özellikle klasik aromatik otlar ve meşe yosunu, sedir ağacı ve misk/ tütün ile fujer karaktere yöneliyor.

Kokusu hafif ve yumuşak olduğundan, tene bolca uygulanır. Kalıcılığı değerlendirirken, kolonya tarzında olduğunu unutmayalım. Bu konuda fazla bir beklenti olmamalıdır. Gün içinde tazelenebilir. Sahibine dönük fark edilirlik yapar. Tene yakın kalır. Her ortama uyabilecek bir yapıdadır.

Yapay aromalar sayılmazsa, gene de yeterli bir kalitesi vardır. Bu yönüyle tatmin edicidir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder