27 Kasım 2018 Salı

By Kilian- Vodka On The Rocks EDP / 2014





By Kilian Vodka On The Rocks EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

By Kilian- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi By Kilian- Vodka On The Rocks isimli parfümü yorumlayacağım. Sıcak, tatlı, yapay, yumuşak ve ferah yapıdadır. İçkimsi notalar, baharatlar, odunsu notalar ve amber gibi koku içerikleri vardır. Aromatik- baharatlı grubunda gösterilebilir.

Üst- kakule, kişniş, aldehitler,

Orta- vadi zambağı, ravent bitkisi, gül,

Alt- meşe yosunu, ambroxan, sandal ağacı.

By Kilian- Vodka On The Rocks- sıcak votka ile açılmaktadır. Başlangıçtaki keskin ve köpüklü içki notaları, kendisinden sonra gelen sıcak tatlı baharatlara sirayet ediyor. Tarçın ve kakule gibi biberli hissiyat veren baharatlar orta bölümü domine etmiştir. Son bölümde gene sıcaklık vardır. Odunsu notalar ( sandal ağacı ), dumanlı tütsüler ve yapay amber bunda etkilidir.

By Kilian- Vodka On The Rocks isimli parfüm, sıcaklık ve tatlılık bakımından ele alınırsa, gayet sade, basit ve düz çizgide giden / çok değişmeyen bir koku karakterine sahiptir : Votkalı- tütsülü baharatlar- amber. Gene de aromaların katman halinde olup, sırasıyla devreye girdiğini ve hızlı akışkanlıkla tene yerleştiğini ve yapıştığını söylemeliyiz. Ancak özellikle dışarıya karşı yoğun saldırganlıkla esen bir fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık seviyelerine ulaşmaktadır. Sıcaklık ve tatlılık- hele de son bölümde yükselen dozda olursa, elbette tene dengeli dozaj verilmesi lazımdır. Aynı minvalde yapaylığı da hesaba katmak gerekir. Bence üç- dört fıs yeterli olur. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekâm davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanmalısınız. Çok sıcak havalarda rahatsız eder.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder