29 Kasım 2018 Perşembe

By Kilian- Black Phantom EDP / 2017



























By Kilian Black Phantom EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

By Kilian- Fransız niş parfüm şirketidir. Bugün By Kilian- Black Phantom ( Kara Hayal / Silüet / Hayalet ) isimli parfümü incelemek istiyoruz. Tatlı- şekerli, kremsi, pudralı, sıcak, tozlu ve yumuşak yapısı var. Çiçeksi notalar, odunsu notalar, gurme notalar ve içkimsi nüanslar veriyor. Oryantal- vanilya grubunda gösterilmekte.

Rom içkisi, şeker kamışı, bitter çikolata, kahve, karamel, badem, kediotu ve sandal ağacı notaları açıklanmış.

By Kilian- Black Phantom- şekerli içki notalarıyla ( rom ) açılıyor. Sonrasında yüksek tatlılık barındıran kahve- karamel- vanilya troykası sahne alacaktır. Son kısımda ikisi de pudralı tonlarda olan iris ve sandal ağacı vurguları önemlidir. Genelde zaten sıcak bir kokudur. Kapanışta da buna tozlu esintiler eşlik edecektir.

By Kilian- Black Phantom isimli parfüm, hızlı akışkanlık ve şekerli yapışkanlık ile tene yerleşiyor. Nota geçişleri başarılıdır. Fakat yüksek tatlılık ve şekerlilik dolayısıyla dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Fark edilirlik sahibine ve dışarıya karşı çok etkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde kullanılabilir. Aromalar içkimsi- gurme- pudralı katmanlar halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder