19 Ekim 2022 Çarşamba

Mancera- Red Tobacco EDP / 2017

 















Mancera- Red Tobacco EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Mancera- Fransız niş parfüm şirketidir. Bugün Mancera- Red Tobacco isimli parfümü konuşacağız. Tatlı, şekerli, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Gurme notalar, baharatlar, tütsü, odunsu notalar, amber ve vanilya içeriklidir. Odunsu- baharatlı kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- tarçın, agar ağacı ( öd ağacı ), tütsü, safran, muskat, yeşil elma, beyaz armut,

Orta- paçuli, yasemin,

Alt- tütün, vanilya, amber, sandal ağacı, gayakum ağacı, beyaz misk, vetiver.

Mancera- Red Tobacco isimli parfüm, baharatlı- gurme tarzı bir açılış yapmaktadır. Şekerli tarçın- safran- karamel troykası hissettim. Bunu tatlı odunsu notalar ( öd ağacı teması )- tütsü- vanilya- amber gibi aromalar takip etti. Devamında yapay tatlılıkta tütün notası geliyor. Tatlı ve yumuşak sandal ağacı tandansı odunsu notalarla kapanış olmuştur. 

Mancera- Red Tobacco isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Bu denli yoğun ve sıcak notalar olmasına rağmen, hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla belirlenir. Baharatlar ve odunsu notaların marifetiyle, çabuk terleyen yağlı tende iki gün süren kuvvetli bir kalıcılık yapacaktır. Genele yayılan tatlılık ve tütün notasındaki yapaylık nedeniyle bazı kişilerde baş ağrısı yapabilir. Bu bakımdan tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder