4 Aralık 2018 Salı

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Homme EDT / 2007


























Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Dolce & Gabbana İtalyan moda markasıdır. Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme parfümünü incelemekteyiz. Turunçgil, aromatik otlar, odunsu notalar ve baharatlar bu parfümü tarif eder. Tatlı, metalik, sabunsu ve yumuşak esintileri var. Aromatik- narenciye grubuna sokulmuş.

Üst= Mandalina, ardıç, greyfurt, bergamot,

Orta= Biberiye, gül ağacı, biber,

Alt= Misk, meşe yosunu, tütsü...

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Homme isimli parfüm, koku gruplarına ayrılarak değerlendirilecektir=

Açılışta tatlımsı ve metalik turunçgilleri görüyoruz. Mandalina ve greyfurt ağırlıklı olan bu yapılanma gayet ferah ve enerjiktir.

Açılıştan hemen sonra, hatta onunla birlikte algılanmaya müsait olan aromatik otlar, aynı zamanda ferah çam esintileri sağlıyor. Ardıç meyvesi, kasnı otu ve biberiye olabilir. Aromatik otlar sabunsu ve keskin biçimdedir.

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Homme- orta katmanda yeşil- erkeksi çiçeksi notaları kullanmış. Bunlar portakal çiçeği ve leylak olabilir. Buna destek veren aromatik- yumuşak biberler var. Kakule ve yeşil biber baskınlaşabilir.

Son kısımda misk ve meşe yosununun halâ yeşil kokan ferah bir tarafı olduğunu söyleyebiliriz. Biraz da dumanlı tütsü fark edilmekte. Böylece kapanışa geliniyor.

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Homme- ilkbahar- yaz sezonu için tasarlanmış. Günlük kullanım ve sosyal ortamlar için idealdir. Ferah, modern ve dinamik bir havası var. Bu anlamda özellikle şunları belirtelim=

- Baştan sona dengeli bir tatlılık ve aromatik tarz algıladım.

- Ekşimsi limon, ferah biberiye ve bitkisel notalar olarak düşünürsek, hafiften şifalı ot etkileri var.

- Deniz- okyanus çağrışımı yapıyor.

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Homme- tene yakın duruyor. Hızlı bir akışkanlık yapıyor. Fark edilirlik ve kalıcılık için temel referans, erkeksi kolonya tarzında olmasıdır. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar uyumlu ve dengeli olmuş. Sabunsu ve metalik hissiyatın rahatsız etmediğini ve tasarımda özel bir tercih olduğunu düşünmekteyiz. Turunçgiller, sabunsu kullanılmış bitkiler ve çiçekler ve meşe yosunu gibi nota katmanları sırasıyla görevini yapıyor.

Koku - 4 Kalıcılık - 2


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder