7 Aralık 2018 Cuma

Dolce & Gabbana- The One Pour Homme EDT / 2008



 

 

























Dolce & Gabbana The One Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Dolce Gabbana, İtalyan moda markasıdır. Bugün Dolce Gabbana The One Pour Homme isimli parfümü tanıtacağız. Turunçgiller, meyveler, baharatlar, tütsü ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, kremsi, metalik, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri var. Odunsu- baharatlı grupta gösterilmektedir.

Üst- greyfurt, kişniş, fesleğen,

Orta- zencefil, kakule, portakal çiçeği, 

Alt- amber, tütün, sedir ağacı.

Dolce & Gabbana- The One Pour Homme- ( Paco Rabanne- One Million isimli parfümün öncüsü olduğu ) Modern Tatlı Baharatlı Parfüm geleneğini sürdüren kokuların en önemlilerinden biridir. Bu minvalde orta katmanda, tarçın- kakule baskınlığında yumuşak tatlı baharatlar sunmaktadır. Bu meyvemsi baharatları önden, tatlımsı- metalik- köpüklü turunçgiller ( greyfurt, portakal ) destekliyor. Tatlı ve kremsi baharatlara gene yüksek tatlılıkta odunsu notalar ( baskın sandal ağacı ) katılıyor. Tarçın- sandal ağacı kombinesi, aynı zamanda yapaylık barındırdığı için tene dengeli sıkış şarttır. Üç- dört fıs yeter. Son bölümde odunsu notaların hakimiyeti var : Sandal ağacına sıcak tütsüler ve yumuşak sedir ağacı eşlik ediyor.

Dolce & Gabbana- The One Pour Homme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla sıcak baharatlı bölüme geçiliyor. Ancak tene tamamen oturması bir saati buluyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca yoğun ve güçlü kalıcılığı var. Bunda tarçın ve sandal ağacı pay sahibidir. Fark edilirliği daha ziyade dışarıya karşı etkilidir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava akşam vakti kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. Tatlılık genele yayılmıştır. Buna karşın nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder