10 Aralık 2018 Pazartesi

Roja Dove- Elysium Pour Homme Parfum / 2017

























Roja Dove Elysium Pour Homme Parfum parfümünün EDT versiyonu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Roja Dove- İngiliz niş parfüm markasıdır. Şimdi Roja Dove- Elysium Pour Homme Parfum isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, sabunsu, ferah, sıcak ve yapay esintileri var. Tütsü, amber, deri, reçineler, vanilya, çiçeksi notalar ve turunçgiller barındırmakta. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- limon, bergamot, greyfurt, kekik, misket limonu, artemisia ( yavşan otu ), kasnı otu sakızı,

Orta- vadi zambağı, gül, yasemin, kuş üzümü, elma, pembe biber, cypriol yağı, vetiver, sedir ağacı, ardıç meyvesi,

Alt- benzoin, vanilya, laden otu, deri, ambergris.

Tatlı ve ferah turunçgiller, Roja Dove- Elysium Pour Homme Parfum isimli parfümün başlangıcını meydana getirmiştir. Orta bölümde çiçeksi notaların egemenliği var. Önce yeşil kokan ferah çiçekler, sonra da hafif pudramsı etkilerle sabunsu çiçekler hissedilmektedir. Kapanışa doğru vanilyalı reçineler, tatlı deri ve ambergris ve sıcak tütsüler sahne alacaktır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar.

Roja Dove- Elysium Pour Homme Parfum- açılışta kullandığı keskin misket limonu ve tatlı bergamot- greyfurt ikilisiyle gayet enerjik bir yapı sunuyor. Hızlı akışkanlıkla tene yerleştikten sonra, portakal çiçeği, gül ve siklamen gibi yeşil- bitkisel çiçeksi notaları burnumuz almaktadır. Devamında hemen sabunsu karakterde yasemin, iris ve çam esintileri benzeri kokular geliyor. Son bölümde vanilyalı, reçineli, derili ve amberli tonlamalar yüksek tatlılık ve sıcaklığa sebep olmuştur. Ayrıca bu bölüm yapay ve sentetik biçimlerle akılda kalacaktır.

Roja Dove- Elysium Pour Homme Parfum- tene dengeli ( dört- beş fıs ) sıkılmalıdır. Çünkü, sabunsu, şekerli ve reçineli yapısı bunu gerektirmektedir. Bu haliyle ideal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusu olabilir. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu etkili olmayı başarıyor. Fark edilirliği de sahibine ve dışarıya karşı yoğundur. Bu sonucun elde edilmesinde yapışkan tatlılık veren vanilyalı reçineler, ambergris, deri ve sabunsu çiçekler rol oynayacaktır. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde değerlendirebilirsiniz.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder