4 Şubat 2019 Pazartesi

Avon- Celebre For Women EDT



























Avon Celebre For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Avon- Celebre- çiçek, meyve ve hafif baharat nüansları barındıran bir parfüm olmuş. Kremsi, yumuşak ve tatlı bir kokusu var. Çiçeksi- meyveli grupta yer almakta.

Avon- ABD merkezli kozmetik markasıdır. Avon- Celebre- günlük kullanıma uygun, kolonya havası veren bir kokudur.

Üst- meyveli notalar, siklamen, şeftali, karabiber,

Orta- manolya, frezya, yasemin, şakayık, zambak,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, misk, amber, meşe yosunu.

Bence dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar var.

Avon- Celebre, şuruplu meyve, çiçek ve karabiber açılışı yapmış. Şeftali ve mango gibi meyveler hissettim. Kalıcılık ve fark edilirlik, kolonya tarzına göre değerlendirilmelidir. Metalik çiçeksi notalar var. Karabiber- meyve sentezi algılanır. Sonra yumuşak beyaz çiçek harmanı gelmekte. Frezya, gül, yasemin, zambak şeklinde tahmin ediyoruz. Yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri ve aromatik otlar sentezlenmiş. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk yerleşir. Karakterini belli eder. Kapanışta tatlılık biraz artıyor ve şekerli kıvama geliyor. Amber, misk, odunsu notalar ve vanilya bu bölümde bulunuyor.

Avon Celebre için şunları ekleyelim...

Kır çiçekleri ve aromatik otlar= Şampuan ve vücut kremi gibi kokmaktadır. Günlük kullanımda tazelenebilir. Genel beğeniye uymaktadır. İlkbahar- yaz sezonu içindir. Her sosyal ortama uyum sağlar.

Avon Celebre- tene özgürce uygulanabilir. Biberli açılışıyla erkek kullanımına da yöneliktir. Canlı, dinamik ve pozitif bir kokusu vardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder