25 Şubat 2019 Pazartesi

Chanel- Coco Noir EDP / 2012



























Chanel Coco Noir EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chanel- Fransız moda firmasıdır. Bu markanın bayan kokularından biri olan, Chanel- Coco Noir isimli parfüm hakkında yorum yapmaktayız. Tatlı / şekerli, yumuşak, kuru, pudralı ve yapay kokuları var. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar veriyor. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- greyfurt, bergamot, portakal,

Orta- yasemin, gül, nergis, sardunya, şeftali,

Alt- tonka fasülyesi, paçuli, sandal ağacı, vanilya, beyaz misk, buhur, benzoin, karanfil taneleri.

Chanel- Coco Noir- açılışta yüksek tatlılığa neden olan meyveleri kullanmış. Kuş üzümü, greyfurt ve ahududu olabilir. Devamında kremsi- yumuşak beyaz çiçekler klasik yasemin, nergis, gül ve zambak biçiminde harmanlanıyor. Yüksek tatlılık orta bölüme taşınıyor. Sonda ise pudralı vanilya ve misk baskındır. Ayrıca sıcaklık artar. Odunsu notalar yapay ve kuru paçuliden meydana gelmekte.

Chanel- Coco Noir- yüksek şekerli tatlılık nedeniyle dengeli sıkılmalıdır. Yapaylık ve tatlılık hakim unsur olduğu için, sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortamdaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde kullanılır. Akışkanlık yavaştır. Bir saat sonra pudralı vanilya ile tene yapışır ve yakın kalır. Vanilya kullanımını beğendim. Notalar çiçek ve meyve harmanı olarak karışmıştır. Çünkü şekerli ve yumuşak koku formunu devam ettirir. Fark edilirlik tene oturmayla birlikte yoğunlaşır. Kalıcılığı, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu sürmekte.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder