28 Şubat 2019 Perşembe

Chanel- Gabrielle EDP / 2017


 

























Chanel Gabrielle EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chanel- Fransız moda markasıdır. Bu markanın bayan kokularından Chanel- Gabrielle isimli parfümü konu olarak belirledik. Kremsi yumuşak, tatlı, pudralı ve tozlu yapısı var. Çiçeksi notalar, turunçgiller ve odunsu notalar ile biçimleniyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- mandalina, greyfurt, kuş üzümü,

Orta- sümbülteber, ylang ylang, yasemin, portakal çiçeği,

Alt- sandal ağacı, misk.

Chanel- Gabrielle isimli parfümde kullanılan turunçgiller kremsi tonlardadır. Mandalina ve portakal seçiliyor. Biraz da tatlımsı- meyveli vurgular var. Daha sonra bu kremsi yapı devam ediyor. Bu kez, orta bölümde çiçekleri görmekteyiz. Çiçeklerin genel karakteri, toplam olarak kremsi, yumuşak, yeşil / bitkisel kokularla belirleniyor. Beyaz ve sarı çiçek karışımı var. Beyaz çiçekler yumuşak ve yeşil kokarken, sarı çiçekler ise yoğun kremsi & pudralı tonlamalar yapıyor. Portakal çiçeği, yasemin, sümbülteber ve zambak tahmin ediliyor. Pudralı sandal ağacı ve misk notalarıyla kapanış gerçekleşmiştir.

Chanel- Gabrielle- temelde iki koku katmanından oluşmakta ve bunlar sırasıyla devreye girmekte=

- Turunçgiller tamamen kremsidir.

- Çiçek harmanı ise yeşil, kremsi ve pudralı özelliklerle belirleniyor.

Hızlı akışkanlıkla çiçeksi karakterini belli eder ve tene yakın durur. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Sonra tene oturup sakinleşir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapmaktadır. Parfümün genelinde tatlılık vardır. Bu tatlılık büyük oranda çiçeksi aromalar üzerinde bulunuyor.

Chanel- Gabrielle- yoğun kremsi ve pudralı yapısından dolayı dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam için idealdir. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde kullanmak daha doğru olur. Çünkü, aşırı sıcak ve kapalı alan kombinasyonunda pek de iyi etkiler vermeyecek ve rahatsız edebilecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder