7 Şubat 2019 Perşembe

Avon- Perceive For Women EDT / 2000



























Avon Perceive For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Avon- ABD kökenli kozmetik firmasıdır. Avon Perceive For Women parfümünü yorumluyoruz...

Perceive- Algılamak.

Meyve, yumuşak baharat, çiçek, vanilya aromaları var. Dengeli tatlılık var. Oryantal- çiçeksi kategoriye alınabilir. Sabunlu, yumuşak ve kremsi nüanslar var.

Üst- beyaz biber, frezya,

Orta- karanfil, erik, yaban mersini,

Alt- sandal ağacı, misk, orkide, sedir ağacı.

Avon Perceive For Women=

Hafif baharat ve yumuşak çiçek harmanıyla başlamakta. Biberli vurgular ve yasemin başlangıçta algılanıyor. Yumuşak çiçeklere tatlı orman meyveleri ve aromatik otlar katılıyor. Erik, böğürtlen gibi meyveler var. Orta katmanda baskınlaşıyor. Karanfil, gardenya, frezya gibi çiçekler var. Burada sabunsu rayihalar var. Meyve ve çiçeklerle parfüm yoğunluk kazanıyor. Yumuşak misk, amber, odunsu notalar ve vanilya ile parfüm kapanıyor.

Avon Perceive For Women- yapay ve sentetik notaları da barındırıyor. Karanfil- gardenya gibi sabunsu çiçeklerde yapaylık var. Günlük kullanım kokusudur. Her mevsime uyar. Tene dozajlanma konusunda pek sıkıntı olmaz. Kaliteli bir kolonya gibidir. Kalıcılık buna göre düşünülecektir. Fark edilirliği tene yakın kalmakla ilgilidir.

Avon Perceive For Women, hızlı akışkanlık gösteriyor. Sabunsu çiçekler ve orman meyveleriyle tene yerleşir. Vanilya ve odunsu notalarla daha sıcak ve olgun hale gelir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder