3 Kasım 2022 Perşembe

Chanel- Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense / 2018

 















Chanel- Fransız moda firmasıdır. Bugün Chanel- Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense isimli parfümü yorumlayacağız. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya ve misk içeriklerine sahiptir. Tatlı, kremsi, şekerli, yumuşak, ferah, sıcak ve ferah aromaları var. Ambersi- odunsu grupta gösteriliyor. Fakat çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilmesi daha uygun olur.

Üst- portakal, bergamot, limon, 

Orta- gül, meyveli notalar, yasemin,

Alt- paçuli, tonka fasülyesi, vanilya, laden otu, beyaz misk.

Chanel- Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense isimli parfümün başlangıcı, portakal ve limon tarzında ferah ve gayet tatlılık barındıran turunçgillerden oluşuyor. Buna tatlı ve şekerli meyveler destek vermiş. Aslan meyvesi ve ahududu olabilir. Orta bölümden kapanışa kadar tamamen kremsi aromalar göreceğiz. Bunlar çiçeksi notalar ( gül, yasemin ), odunsu notalar ( paçuli ) ve vanilya- misk ikilisidir.

Chanel- Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense- baştan sona tatlılık, yüksek kremsilik ve sıcaklık veriyor. Ne var ki, bu özellikler rahatsız edici değil. Büyük oranda ferah ve yumuşak yapısal düzen var. Ayrıca nota geçişleri başarılıdır. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Ama sıkıştan iki saat sonra dışarıya fark edilirlik yapması söz konusudur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr biçimde kalıcı olmasının nedeni, yüksek kremsilik ve tatlılıktan kaynaklanıyor. Sabahleyin dozajını biraz ayarlamak gerekecektir. Bunun dışında günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder