10 Şubat 2019 Pazar

Avon- Wish of Love For Women EDT / 2008



























Avon Wish of Love parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Avon- Wish of Love- tatlı meyveler, çiçekler ile biçimlenir. Ekşimsi ve tatlı rayihaları vardır. Meyveli- çiçeksi sınıfına sokulmuş. Sade, basit ve düz bir kokusu var. Üstte kızılcık meyvesi, ortada hortensia çiçeği, kiraz çiçeği, gül, alt notada misk aromalarına yer verilmekte. Avon, ABD kozmetik markasıdır.

Avon- Wish of Love- açılıştan sonra, sırasıyla kırmızı meyveler, gül, misk ve vanilya notaları hissediliyor. Genelde şekerli bir tatlılık varsa da, bu durum rahatsız edici değil. Sevimli, pozitif, canlı tatlılık seziliyor. Çilek, kuşburnu, yasemin ve frezya gibi notaları tahmin ettim. Uyumlu aromalar var. Günlük kullanımda tazelenebilir. Zaman ve ortam sınırı olmadan, özgürce dozajlanarak kullanılabilir. Herkesin beğeneceği bir yapısı var. Kaliteli bir kolonya gibidir. İlk anda yüksek bir fark edilirlik yapar. Sonra tene yapışır. Kremsi ve yumuşak çiçek harmanı beğeniliyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder