22 Şubat 2019 Cuma

Chanel- Chance Eau Tendre EDT / 2010






















Chanel- Chance Eau Tendre parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chanel- Fransa merkezli moda firmasıdır. Chanel- Chance Eau Tendre isimli parfüm hakkında görüşlerimizi belirteceğiz. Meyve, turunçgil, çiçek, misk ve odunsu notalar genelde hissediliyor. Tatlı, yumuşak, sıcak, keskin, tozlu, soğuk/ serin ve sabunsu esintiler vermektedir. Çiçeksi- meyveli grupta bulunuyor.

Üstte greyfurt, ayva, ortada yasemin, sümbül, alt notada misk, iris, sedir ağacı ve amber aromaları açıklanmış.

Chanel- Chance Eau Tendre- genel olarak, yağmur sonrası ıslanmış kır çiçeklerinin kokusunu andırmaktadır. Soğuk, keskin ve tatlımsı bir açılış yapar. Greyfurt- mandalina gibi turunçgiller baskın olmuş. Biraz da ayva- armut tarzı meyveler vardır. Daha sonra hafif sabunsu etkiler taşıyan yumuşak ve kremsi beyaz çiçekler gelir. Yasemin, gül, iris ve frezya olabilir. Aralara az miktarda tozlu- yeşil kokan çiçekler karışmış. Portakal çiçeği gibi ferah esintiler geri plandadır. Sonda da yapay ve parlak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve yumuşak misk vardır.

Chanel- Chance Eau Tendre- özellikle orta bölümde, katman halinde aromatik- sucul ve ferah kullanılan çiçeksi notalarıyla beğenilecektir= Yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri ve yeşil bitkiler.

Günlük kullanım, sosyal faaliyet ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Tene bolca sıkılabilir. Kaliteli ve ferah bir çiçeksi kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik bu açıdan düşünülmelidir. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk yerleşmektedir. Temiz, pozitif ve enerjik aromalar verir. Sade, basit ve minimalist bir karakter gösterir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder