19 Şubat 2019 Salı

Chanel- Chance For Women EDT / 2003



























Chanel Chance parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Kaliteli ve güçlü bir kolonya havasında olan Chanel Chance, tatlı, pudralı, yumuşak esintiler sunuyor. Odunsu bazlar, çiçekler, meyveler ve otsu kokularla şekilleniyor. Chanel, Fransız moda markasıdır.

Chanel Chance, çiçeksi- şipre grubunda gösteriliyor. Üst notalarda ananas, iris, paçuli, pembe biber, sümbül, ortada yasemin, limon, alt notada  misk, vanilya, vetiver açıklanmış.

Tropik meyveler, odunsu notalar ve pudralı çiçekler açılışta önemli yer tutar. Tozlu ve ekşimsi hava veren paçuli ve mor çiçekler maskülen tarzı yansıtıyor. Tropik meyveler ve bir miktar turunçgiller ( ananas, guava, bergamot ) bu bölümü yumuşatmıştır. Devamında yasemin / menekşe / sümbül tandanslı yumuşak beyaz çiçek ve pudralı- tozlu çiçek harmanı var. Aromatik otlar, vetiver, paçuli gibi odunsu bazlar sonlarda etkilidir. Yumuşak bir misk ve amberle sona gelinir.

Chanel Chance, tene yerleşmesini paçuli, vetiver, iris ve menekşe notaları ile gerçekleştirmekte. Bu da genelde tozlu- topraksı ve pudralı tonlamalara denk gelen koku karakterine işaret eder. Bu yönüyle tende kalıcılığı bir günü geçer ve güçlü bir fark edilirlik yapar. Günlük kullanım, dört mevsim, serbest dozaj, sosyal ortam gibi opsiyonlarınız var. Dengeli bir tatlılık, uyumlu notalar, hızlı akışkanlık da ek özelliklerdir.

Koku- 5 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder